Houd mij op de hoogte.

Wilt u de ontwikkelingen rondom de nieuwbouwwoningen in De Prins op de voet volgen? Altijd als eerste het nieuws ontvangen over wonen op Oostenburg, het stoere eiland in Amsterdam waar het stadsleven binnenkort opbloeit?

PreSale-formulier

PreSale Formulier – De Prins – Op Oostenburg te Amsterdam

Vanaf nu kunt u hier het online PreSale formulier invullen die u nodig heeft voor het kennismakingsgesprek met VORM Sales & Finance. Klik onder de afbeelding op volgende om het PreSale Formulier in te vullen. Als u dit PreSale formulier volledig heeft ingevuld dan ontvangt u hiervan een bevestigingsmail. Deze bevestigingsmail kunt u vervolgens vanaf donderdag 10 september 2020 om 09:00 uur mailen naar woningcoach@vorm.nl . Op volgorde van binnenkomst van deze e-mails plannen we de kennismakingsgesprekken in. Dus hoe eerder u deze mail toestuurt (niet vóór 09:00u), hoe groter de kans dat u als één van de eerste op kennismakingsgesprek gaat en dus de woning van uw voorkeur in De Prins kunt reserveren. De kennismakingsgesprekken start op maandag 14 september 2020 om 9:00 uur.

Aan het einde van het Kennismakingsgesprek kunnen er twee uitkomsten zijn:

1. Reserveringsovereenkomst:
Wonen in De Prins is haalbaar en betaalbaar. U neemt een reservering op de woning van uw voorkeur door middel van een reserveringsovereenkomst. Kosten voor de reservering: € 3.500,- (alleen mogelijk als de woning nog beschikbaar is). Na het tekenen van de reserveringsovereenkomst en het voldoen van de reserveringsvergoeding is de woning gereserveerd. Er kunnen zich geen andere kandidaten meer melden voor deze woning. Na de juridische levering wordt het bedrag van € 3.500,- teruggestort.

2. Voorrangskandidaat:
Wonen in De Prins is haalbaar en betaalbaar. U geeft uzelf op als voorrangskandidaat. Bij de woningtoewijzing na de start verkoop heeft u voorrang op kandidaten zonder voorrangsbewijs.

De VORM Woningcoach:

Nadat u het PreSale formulier volledig heeft ingevuld, zal één van de VORM woningcoaches contact met u opnemen om het door u ingevulde PreSale formulier te bespreken en om alvast het project en al uw overige vragen met u door te nemen. De woningcoach kan ook al, vooruitlopend op de PreSale, een oriëntatiegesprek inplannen om uw financiële mogelijkheden te bekijken.

Pagina: vorige 1 2 3 4 5 volgende