5 september start pre-sale de Prins

Zet zaterdag 5 september alvast in uw agenda! Datum: 21 juli 2020

5 september start pre-sale de Prins. Zet zaterdag 5 september alvast in uw agenda!

Meld u aan voor het Ontdek Oostenburg event van zaterdag 5 september. Als u kans wilt maken op uw eerste woningvoorkeur in de Prins, dan mag u hier niet ontbreken.

Op 5 september van 10:00 – 13:00 uur start de pre-sale van de Prins in de Werkspoorhal op Oostenburg. Tijdens het event kunt u als eerste een kennismakingsgesprek reserveren met Vorm Sales en Finance. Deze gesprekken vinden vanaf 14 september plaats via Teams of Skype. Tijdens het gesprek kunt u de woning van uw voorkeur reserveren. Wanneer u niet naar het event komt, kunt u pas op een later tijdstip een kennismakingsgesprek boeken.

Voorafgaand aan het kennismakingsgesprek dient online formulier te worden ingevuld. Hoe gaat dit in zijn werk? Schrijf u op het project als u dit nog niet heeft gedaan. U ontvangt van ons een e-mail met het verzoek een online formulier in te vullen met uw financiële gegevens en welke woning (of woningen) uw voorkeur heeft. Deze informatie heeft Vorm Sales & Finance nodig bij het kennismakingsgesprek.

De ontwikkelaars en financieel specialisten van Vorm staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over alle acht projecten.

De modelwoning op de blauwe bokken van de VOC kade is de hele ochtend open. Een unieke locatie voor een unieke modelwoning! Kom naar boven en ontdek het geweldige uitzicht en hoe de woningen van De Keizer er uit komen te zien.

Vanwege de Covid-19 maatregelen zullen wij maximaal 50 personen toelaten. Het is dus noodzakelijk van tevoren een tijdvak te reserveren via de volgende link.

Reserveer een tijdvak

Datum: zaterdag 5 september 10:00-13:00u.
Locatie: de Werkspoorhal

Tijdens dit Pre-Sale en informatie event zullen er video-opnames en foto’s worden gemaakt. Deze video-opnames en foto’s zullen door VORM worden gebruikt ten behoeve van promotiedoeleinde op de website en Social Media van het project Oostenburg. Met het verstreken van uw persoonsgegevens geeft u VORM toestemming voor de verwerking van deze gegevens in de door VORM gevoerde administratie. VORM zal uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en alleen gebruiken om u van informatie over het project Oostenburg te kunnen voorzien.