De Prins

Nieuwbouwwoningen in De Prins op Oostenburg
Hier staat het stadsleven in bloei

De Prins staat vlakbij de VOC-kade, een prachtige plek aan het water op Oostenburg. U woont midden in Amsterdam, maar dan op een eiland, en dat geeft de wijk een een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid.

De kades worden plekken waar u regelmatig zult komen als u hier eenmaal woont. Hier ontmoet u uw buurtgenoten en bezoekers van Amsterdam. Hier kunt u fietsen, wandelen en zwemmen. Hier spelen kinderen tikkertje, borrelen collega’s op het terras, lopen sportievelingen hard, turen groepjes vrienden ontspannen over het water en begroeten buren elkaar vanaf hun sloep.

Eigenzinnige horecagelegenheden, voorzieningen aan het water en de Werkspoorhal geven Oostenburg een creatieve sfeer. Hier staat het stadsleven in bloei.

Ontdek de stad op de fiets

De Prins ligt verrassend centraal in Amsterdam. Daardoor kunt u de stad ontdekken op de fiets. Dat zou zomaar eens uw favoriete vervoermiddel kunnen worden als u straks op Oostenburg woont. Het Museumkwartier, de Dam en de Albert Cuyp zijn vlakbij. En, als de fietsroute klaar is, staat u ook in no time op Amsterdam CS.

Veilig stallen? Uw elektrische fiets snel opladen? Het kan in de fietsenberging in het souterrain van De Prins

Wonen in de Prins is een project van: